Bezoek onze mobiele website

Ket & Doc: Deel 2

Reeks documentaires - België - 2020 - 45 min.
Nederlands gesproken - vanaf 9 jaar

Ket & Doc, dat is ieder jaar vijf nieuwe kinderdocumentaires van Vlaamse makelij. In dit unieke format bekijk je de wereld telkens 15 minuten lang door de ogen van een kind. En hun verhalen zijn allemaal waar gebeurd. Ket & Doc is een project van VAF, Ketnet en JEF.

FIEN, JIP & FIEN (9+)
Marie De Hert, Ellen Pollard - België - 15min.

Jip (11 jaar) is voor het eerst verliefd. Daar wil zijn kleine zusje Fien (9 jaar) alles over weten. Ze is nieuwsgierig maar ook een beetje jaloers. Zal de liefde hun onafscheidelijke band verbreken? En is het niet stom dat Jips liefje ook Fien heet?

PAPAMAGNEET (9+)
Daphne van den Blink - België - 15 min.

Quinten is dol op buiten spelen, liefst met zijn beste vriend Obi. Maar die is onlangs verhuisd. Quinten is ook dol op papa, maar die is er bijna nooit. Als commandant op een marineschip zit hij soms maandenlang op zee. Quinten mist hen allebei heel erg. Hij zoekt troost bij de ezel, de hond en het varken. Samen tellen ze af tot de zomervakantie, want dan komt Obi logeren. En ook papa komt binnenkort naar huis.

BERTHA EN DE WOLFRAM (9+)
Tijs Torfs - België - 15 min.

Bertha levert een heroïsch gevecht met haar ultieme vijand: wolfram! De dokter vertelt haar wat wolfram precies is: een ziekte die haar zenuwstelsel aantast met ingrijpende gevolgen. Bertha’s geheime wapen in dit gevecht is haar creativiteit. Samen met een bevriend kunstenaar bereidt ze een tentoonstelling voor. Daar heeft Bertha lang naar uitgekeken. Hoewel ze het gevecht met wolfram niet kan winnen, gooit ze al haar energie in de strijd.

Deze film wordt tijdens de krokusvakantie 1x vertoond in het kader van het Jeugdfilmfestival. Tickets voor deze vertoning zijn reeds online te koop via een klik op het vertoningsuur hieronder:

* Vrijdag 28/02: 14.45

De volledige programmatie vindt u hier: https://www.studioskoop.be/events/jeugdfilmfestival-2020

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art