Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Affiche

La Fille au Bracelet

Stéphane Demoustier - België/Frankrijk - 2019 - 96 min.
met Mélissa Guers, Chiara Mastroianni, Roschdy Zem, Anaïs Demoustier, ...

In het kader van de Franse Filmweek.
Doelgroep: SO 3de graad

Lisa is 18 jaar, woont in een rustige residentiële wijk en is net afgestudeerd van de middelbare school. Maar sinds twee jaar draagt Lisa een elektronische enkelband omdat ze ervan beschuldigd wordt haar beste vriendin te hebben vermoord. Maar heeft ze de misdaad echt gepleegd? Voor regisseur Stéphane Demoustier is die vraag eigenlijk bijzaak in dit boeiende rechtbankdrama. Lisa laat niet in haar kaarten kijken: op haar gezicht zijn nauwelijks emoties af te lezen. Haar schijnbare gevoelloosheid stuit ons tegen de borst, met als resultaat dat we heen en weer worden gekaatst tussen mededogen, twijfel en afgrijzen: We hebben geen andere keuze dan zelf te oordelen: de kijker wordt jurylid in een clevere rechtbankthriller.

Niet enkel zit een jong meisje hier in de beklaagdenbank, La fille au bracelet kaart ook de gangbare dubbele moraal tussen jongens en meisje aan, de rol van sociale media en de generatiekloof met Lisa’s welgestelde ouders, die vol verbazing het geheime leven van hun dochter ontdekken.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac