Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rechterkolom
Uitgesteld
Cineforum rechterkolom
Manifesto rechterkolom-2

La Ragazza Nella Nebbia

Donato Carrisi - Italië/Frankrijk/Duitsland - 2017 - 128 min.
met Toni Servillo, Alessio Boni, Lorenzo Richelmy, …

In het Italiaanse bergdorp Avechot is de vijftienjarige Anna Lou spoorloos verdwenen. De eigenaardige detective Vogel wordt gevraagd om mee te werken aan de zaak. Hij onderzoekt of de verdwijning een opstandige tieneractie is of dat er in het dorp een wolf in schaapskleding rondloopt. Te midden van een mediacircus probeert detective Vogel een kluwen van geheimen te ontwarren, maar in deze klopjacht blijkt de grens tussen de politie en de verdachten steeds verder te vervagen.

Ga mee op Italiaanse retraite met topacteur Toni Servillo (La grande bellezza) als excentrieke detective op zoek naar het meisje dat verdween als de mist: een geslaagde whodunnit met een huiveringwekkend plot.

ENG
Based on the bestselling novel by Donato Carrisi, La ragazza nella nebbia is a gripping and chilling thriller that brings us to a hazy mountain village where enigmatic Detective Vogel is investigating on the sudden disappearance of fifteen-year-old Anna Lou. But with the case at the heart of a media storm, the fine line between the police and criminals begins to blur and soon everyone becomes a suspect.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac