Bezoek onze mobiele website

Midnight Swan

Eji Uchida - Japan - 2020 - 124 min.
met Tsuyoshi Kusanagi, Misaki Hattori, Sie Matobu, Asami Mizukawa, ...
Awards of the Japanese Academy 2021: Beste Film

Unieke vertoning in het kader van Japan-Square!
Film: 10€ / 8€
Film + Tsirashi Zushi: 26€ / 24€ (inschrijvingen zijn afgesloten)
Klik hier voor tickets: ‘Midnight Swan’ op vrijdag 25/03 om 19.45

Belgische Première

Tsuyoshi Kusanagi, voormalig lid van SMAP (één van de populairste boybands ooit in Japan), kruipt in de rol van Nagisa, een transgender vrouw. Ze groeide op als man in Hiroshima, maar ze is een nieuw leven begonnen in Shinjuku als vrouw, en door een samenloop van omstandigheden leeft ze nu samen met Ichika (newcomer of the year Misaki Hattori), een verre nicht die verwaarloosd is geweest door haar moeder. Het is door deze nieuwe leefsituatie dat Nagisa voor het eerst in haar leven ook een moederinstinct begint te ontwikkelen…

Een aangrijpend verhaal over identiteit en geborgenheid, geschreven én geregisseerd door Eiji Uchida. Een naam die misschien een belletje doet rinkelen, aangezien wij hem al eerder in person verwelkomden in 2019 voor de screening van ‘Love and Other Cults’. Omwille van COVID-19 kan Uchida deze keer niet aanwezig zijn, maar hij stuurde ons wel een videoboodschap!

Met inleiding door Luk Van Haute en een videoboodschap van de regisseur na de film.

EN
Nagisa (Tsuyoshi Kusanagi) is transgender. She grew up in Hiroshima as a man, but now lives in Shinjuku, Tokyo as a woman. Due to an incident, she begins to live with middle school student Ichika (Misaki Hattori), who is a distant relative. Ichika has been neglected by her mother Saori (Asami Mizukawa). From living in solitude by herself, to now living with Ichika, Nagisa develops maternal instincts for the first time.

Japanse titel: ミッドナイトスワン

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art