Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Vogelvlucht (Migration)

Benjamin Renner & Guylo Homsy - Verenigde Staten - 2023 - 82 min.
Animatiefilm in Vlaamse versie

Illumination, het bedrijf achter ‘Minions’, ‘Despicable Me’, ‘Sing’, etc. nodigt je uit om de vleugels uit te slaan in deze nieuwe animatiefilm. Fun fact: De film werd geschreven door Mike White, het genie achter de serie ‘The White Lotus’.

De familie Eend zit vast in haar gewoontes. Papa Mack is perfect tevreden om de rest van zijn leven in en rond dezelfde vijver te wonen. Mama Pam wil eerder wat leven in de brouwerij. Ze wil haar tienerzoon Dax en kuikentje Gwen de wereld tonen. Wanneer een migrerende groep eenden landt in hun vijver, vertellen ze wilde verhalen over verafgelegen plaatsen. Genoeg inspiratie voor Pam om haar man Mack te overtuigen een familievakantie te ondernemen, via New York naar het tropische Jamaica.

Als de familie haar tocht naar het zuiden begint, smelten hun weloverwogen plannen al snel als sneeuw voor de zon. De ervaring zal hen leren om hun horizonten te verruimen en zich open te stellen voor nieuwe vrienden. Samen leren ze meer over zichzelf en kunnen ze meer bereiken dan ze ooit mogelijk achtten.

In het kader van STUDIO SKOOP JUNIOR
Vanaf 6 jaar

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art