Bezoek onze mobiele website

Minions 2: The Rise of Gru (OV)

Kyle Balda, Brad Ableson & Jonathan del Val - Verenigde Staten - 2022 - 90 min.
met de stemmen van Steve Carell, Alan Arkin, Michelle Yeoh, Jean-Claude Van Damme, Julie Andrews, ...

Klik hier voor de Vlaamse Versie

In het hart van de jaren ‘70, te midden van een vlaag van gevederd haar en uitlopende spijkerbroeken, groeit Gru op in de buitenwijken van een Amerikaanse grootstad. Gru is een fanboy van een bende superschurken die bekend staat als de Vicious 6 en bedenkt een plan om kwaadaardig genoeg te worden om zich bij hen aan te sluiten. Gelukkig krijgt hij back-up van zijn trouwe volgelingen, de Minions. Samen met Kevin, Stuart, Bob en Otto - een nieuwe Minion met een beugel en een wanhopige behoefte voor aandacht - ontwikkelen ze hun vaardigheden en experimenteren ze met hun nieuwe wapens en om hun eerste missie uit te voeren.

Wanneer de leider van de Vicious 6, de legendarische vechter Wild Knuckles, wordt verdrongen uit de groep, waagt Gru zijn kans om het nieuwste lid van de bende te worden. Dit verloopt niet van een leien dakje (op zijn zachtst gezegd), en wordt alleen maar erger als Gru hen te slim af is en plotseling de vijand van al het kwaad wordt. Gru wendt zich tot een onwaarschijnlijke bron voor hulp: Wild Knuckles zelf. En zo ontdekt hij dat zelfs slechteriken soms een beetje hulp nodig hebben van hun vrienden.

FR
Au coeur des années 1970, Gru grandit en banlieue. Fan d’un super-groupe de méchants connu sous le nom des Vicious 6, Gru élabore un plan pour devenir suffisamment méchant que pour les rejoindre. Heureusement, il bénéficie de l’aide de ses fidèles disciples, les Minions, qui lui permettent de faire des ravages. Ensemble, Kevin, Stuart, Bob et Otto - un nouveau Minion avec un appareil dentaire et un besoin insatiable de s’amuser - déploient leurs compétences pour construire un repaire afin d’organiser leurs premières missions.

Lorsque les Vicious 6 évincent leur chef, le légendaire combattant Wild Knuckles, Gru s’entretient avec eux pour devenir leur nouveau membre. Tout ne se passe pas comme prévu et Gru devient soudainement leur ennemi mortel. En fuite, il va se tourner vers une source de conseils improbable, Wild Knuckles lui-même, et découvrir que même les méchants ont aussi besoin de l’aide de leurs amis.

EN
The untold story of one twelve-year-old’s dream to become the world’s greatest supervillain.

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art