Bezoek onze mobiele website

Nostalgia

Mario Martone - Italië/Frankrijk - 2022 - 117 min.
met Pierfrancesco Favino, Francesco Di Leva, Tommaso Ragno, Aurora Quattrocchi, ...
Filmfestival Cannes 2022: genomineerd voor de Gouden Palm

Unieke vertoning i.h.k.v. het ITALIAANS CINEFORUM op vrijdag 28 april ‘23 om 19u45
Het Italiaans Cineforum is een jaarlijks terugkerende filmreeks die loopt van januari tot april i.s.m. met socio-culturele organisatie Il Caffè. Eén vrijdag per maand vertonen we een Italiaanse kwaliteitsfilm, telkens een (hedendaagse) klassieker (Nederlands ondertiteld), en met een inleiding in het Italiaans door Professor Mara Santi.
Klik hier voor tickets: ‘Piccolo Corpo’ op vrijdag 18/04 om 19u45

Felice Lasco keert terug naar zijn geboortestad Napels om voor zijn doodzieke moeder te zorgen. Hij is meer dan veertig jaar weggeweest; deze tijd heeft hij doorgebracht in het Midden-Oosten en Afrika. Nu hij terug in het Sanità-gebied is, herontdekt hij verscheidene plaatsen uit zijn verleden, ontdekt hij nieuwe gebruiken en regels in de stad, en dat iets uit het verleden nog steeds bij hem lijkt te knagen. Ook ontmoet hij in Napels weer een oude vriend, Oreste, die de criminaliteit in is gegaan.

FR
Après 40 ans d’absence, Felice retourne dans sa ville natale : Naples. Il redécouvre les lieux, les codes de la ville et un passé qui le ronge.

EN
After living 40 years abroad, Felice returns to Naples and discovers again places and codes of the city, facing a past that eats him away.

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art