Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Olga

Elie Grappe - Oekraïne/Frankrijk/Zwitserland - 2021 - 85 min.
met Anastasia Budiashkina, Sabrina Rubtsova, Caterina Barloggio, ...
Filmfestival van Cannes 2021: SACD Award - Filmfestival van Brussel 2021: Audience Award

Een 15-jarige Oekraïense gymnaste is in Zwitserland aan het trainen voor het Europees Kampioenschap met het oog op de Olympische Spelen, als in haar thuisland de Euromaïdan-revolutie uitbreekt. Terwijl haar moeder als journaliste verslag uitbrengt van de opstand, komt ze in ballingschap vast te zitten tussen Zwitserland en Oekraïne. De spanning stijgt als haar familie meer en meer betrokken raakt bij de protesten.

FR
2013. Une gymnaste de 15 ans est tiraillée entre la Suisse, où elle s’entraîne pour le Championnat Européen en vue des Jeux Olympiques et l’Ukraine où sa mère, journaliste, couvre les événements d’Euromaïdan.

EN
A 15-year-old Ukrainian gymnast, who is working to secure a place at the country’s National Sports Center, is exiled in Switzerland when the Euromaiden revolt breaks out in Ukraine. Anxieties rise as her family gets involved.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 8,00 € (iedereen) / Korte film: 7,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac