Bezoek onze mobiele website

Once Upon a Time… in Hollywood

Quentin Tarantino - USA - 2019 - 161 min.
met Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, ...

25 jaar nadat Quentin Tarantino er de Gouden Palm kreeg voor ‘Pulp Fiction’, scheerde hij opnieuw hoge toppen op het festival van Cannes met zijn langverwachte 9de film. ‘Once Upon a Time… in Hollywood’ is een prachtige ode geworden aan de laatste gloriedagen van Hollywood aan het eind van de jaren ‘60.

Met voor het eerst samen op het scherm: wereldsterren Leonardo DiCaprio en Brad Pitt, als een vervagende televisiester en zijn stunt-double. Met Margot Robbie als Sharon Tate. Met opnieuw een fantastische soundtrack.

Niet te missen!

“Dit kan alleen maar teleurstellen, denk je dan. Think again. ­Tarantino neemt er zijn tijd voor, amuseert zich kostelijk, verliest halverwege te veel gas aan zijn ­typische oeverloze gelul, maar uiteindelijk haalt hij zijn slag virtuoos thuis. Hoewel de film alles heeft van wat we stilaan zijn gaan beschouwen als tarantinesk, krijgen we hier toch een heel andere kant van hem te zien. Een melancholische Tarantino: wie had dat kunnen denken?” ★★★★★ (De Standaard)

“Believe the hype, want met deze razend entertainende pastiche op het Hollywood van de jaren 60, abrupt dooreengeschud door de Charles Manson-moorden, lost QT de hooggespannen verwachtingen helemaal in en keert hij terug naar zijn allerbeste vorm. De dialogen knetteren, de kleuren knallen en het centrale gouden duo Brad Pitt en Leonardo DiCaprio groovet dat de stukken erafvliegen.” (Humo)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac