Bezoek onze mobiele website

Out Stealing Horses

Hans Petter Moland - Noorwegen/Zweden/Denmarken - 2019 - 123 min.
met Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann, Danica Curcic, ...
Filmfestival van Berlijn 2019: Zilveren Beer

Het is het jaar 1999. Treurende weduwnaar Trond is verhuisd naar het platteland en kijkt er naar uit om het nieuwe millennium in zijn eentje in te zetten. Dan ontdekt hij dat hij een buurman heeft. Meer nog, het is een man die hij kende in de zomer van 1948, toen hij 15 werd. De ontmoeting maakt allerlei herinneringen in hem wakker. Die zomer bereidde zijn vader hem er op voor dat hij hem ging verlaten en verraden. Het was ook de zomer waarin hij volwassen werd en de geur rook van een vrouw waar hij naar verlangde - dezelfde vrouw waar zijn vader zijn verdere leven bij wou doorbrengen…

EN
November 1999. 67-year-old Trond lives in new-found solitude and looks forward to spending New Year’s Eve 2000 alone. As winter arrives he discovers he has a neighbor, a man Trond knew back in 1948, the summer he turned 15 and the summer Trond’s father prepared him to carry the burden of his forthcoming betrayal and disappearance. And also the summer Trond grew up and smelled the scent of a woman he longed for. The same woman Trond’s father was preparing to spend his life with.

‘A hugely accomplished meditation on life, guilt and responsibility.’ (Hollywood Reporter)

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac