Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Red Sandra

Jan Verheyen & Lien Willaert - België - 2021 - 107 min.
met Sven De Ridder, Darya Gantura, Rosalie Charles, Sara De Roo, Elke Van Mello, Charlotte-Anne Bongaerts, ...

“Red Sandra” vertelt het waargebeurde verhaal van de familie Massart, een verhaal dat 10 jaar geleden de media en de publieke opinie in België en ver daarbuiten beroerde. William en Olga krijgen onverwacht de diagnose dat hun enige dochtertje Sandra (6) lijdt aan MLD, een zeldzame spierziekte. Ze heeft nog ongeveer een jaar te leven. De wereld van het gezin stort in elkaar.

Er bestaat nochtans een experimenteel medicijn dat haar leven zou kunnen redden, maar dat is verschrikkelijk duur en Sandra komt er niet voor in aanmerking. De vader weigert de hoop op te geven en gooit zich in een verbeten strijd tegen de farma-industrie.

FR
William et Olga sont confrontés à un diagnostic inattendu. Leur fille unique Sandra (6 ans) souffre de Leucodystrophie métachromatique, une maladie musculaire rare. Il lui reste environ un an à vivre. Le monde de la famille s’écroule. Le père refuse de perdre espoir et se jette corps et âme dans un combat contre l’industrie pharmaceutique.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 8,00 € (iedereen) / Korte film: 7,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac