Bezoek onze mobiele website

Japan Square: The Landlady

Sachi Hamano - Japan - 2019 - 112 min.

Unieke vertoning in het kader van Japan-Square!
Film: 10€ / 8€
Film + Donburi Rijstkomschotel*: 23€ / 21€ - NIET MEER BESCHIKBAAR

*Mail uw keuze voor vlees of vegetarisch naar info@japan-square.be
Klik hier voor tickets: The Landlady op zaterdag 21/03 om 19.45

Kaoru Yusa is op zakenreis in de stad waar hij studeerde en denkt terug aan Moonlight House waar hij in die tijd een kamer huurde. Een kot zoals we in Gent zouden zeggen. Zijn kotmadam, landlady Yukiko, blijkt ondertussen overleden. Het nieuws over haar dood brengt heel wat herinneringen terug. Over het huis, de landlady en het meisje dat in diezelfde periode een andere kamer in het huis huurde. Maar was alles wel zoals hij het zich herinnert?

Regisseur Sachi Hamano heeft meer dan 300 films op haar conto staan. Vrouwen tonen vanuit het perspectief van een vrouw is al een hele carrière lang haar missie. De ondertussen 71-jarige Hamano komt haar film The Landlady zelf voorstellen op Japan-Square Filmfestival. Mis je kans niet om deze unieke dame uit de Japanse cinema te ontmoeten en misschien zelfs enkele vragen te stellen.

Geen tijd of zin om te koken voor de film? Voor een klein aantal liefhebbers serveert Noedelbar Ramen een heerlijke donburi net voor de film in het Studio Skoop Café.

Japanse titel: 雪子さんの足音

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art