Bezoek onze mobiele website

Winnaars Tegenstroom 2023

diverse regisseurs - uit de hele wereld - 2023 - 60 min.

Sas van Gent, Zelzate en Gent zijn van 29 maart tot en met 2 april 2023 het middelpunt van Filmfestival Tegenstroom. Deze vijf dagen kunt u de mooiste kortfilms van Nederlandse en Vlaamse bodem zien!

Filmfestival Tegenstroom is het enige (kort-)filmfestival in de wereld dat uitsluitend Nederlandse en Vlaamse kortfilms presenteert. Het festival legt de nadruk op de ontmoeting. De ontmoeting tussen het publiek met de Nederlandse en Vlaamse makers en tussen de makers onderling. Juryleden als Jean Paul van Bendegem, Wim Vanseveren, Signe Zeilig Jensen en Joy Verberk introduceren de films en geven er toelichting bij. Zo geraakt u nog meer in de wereld van de kortfilm en gaat u ongetwijfeld een prachtige, inspirerende tijd tegemoet.

Ook (lokale) makers komen aan hun trekken. Op 31 maart is er de dag speciaal voor de filmmakers met enkele workshops en netwerkgelegenheid.

De winnende inzendingen worden op zondag 21 mei vertoond in Studio Skoop.
Deel 1 om 14u00 - Deel 2 om 16u30. Klik op het vertoningsuur voor tickets.

Voor extra informatie zie www.iff-tegenstroom.com

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art