Bezoek onze mobiele website

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rechterkolom-2
Rechterkolom
Uitgesteld

Yesterday

Danny Boyle - Verenigd Koninkrijk - 2019 - 112 min.
met Hamesh Patel, Lily James, Ed Sheeran, Kate McKinnon, …

De nieuwe film van Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire, The Beach), neergepend door Richard Curtis (Love Actually, Notting Hill), is een uiterst Brits komedie-sprookje met een sterrencast en eindeloos veel popreferenties.

Jack is een gefaalde muzikant in een klein dorp aan de Britse kust. Hij blijft halsstarrig proberen een publiek te vinden op kinderfeestjes en in duistere bars, maar zijn enige fan, Ellie, is ook zijn beste vriendin.

Na een wereldwijde stroomstoot gebeurt het ondenkbare: The Beatles hebben nooit bestaan en Jack blijkt de enige die hun nummers nog kent. Met het palmares van The Beatles in zijn achterzak ontpopt Jack zich tot geniale singer-songwriter, maar dit gaat ook ten koste van zijn moreel kompas en de relatie met zijn beste vriendin.

“Uiteindelijk lijkt de film een beetje op het zien van een heel goede Beatles coverband, en misschien is dat het punt. Het verbleekt in vergelijking met de magie van het echte werk, maar van nature zal het hoe dan ook erg leuk zijn.” (The Daily Beast)

FR

Un musicien anglais cherchant à percer et qui, pour des raisons inconnues, est le seul à se souvenir des Beatles.

ENG

Jack Malik is a struggling singer-songwriter in a tiny English seaside town whose dreams of fame are rapidly fading, despite the fierce devotion and support of his childhood best friend, Ellie. Then, after a freak bus accident during a mysterious global blackout, Jack wakes up to discover that The Beatles have never existed… and he finds himself with a very complicated problem, indeed.

Trailer

Deel film

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 7,50 € (iedereen) / Korte film: 6,50 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac