Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rk en
Prk2
Ap rk

Open Cinema

Open Cinema

Kom binnen en ontdek waar filmpassie huist. Hier belééf je cinema. Van nieuwe titels tot zeldzame parels en inspirerende programma’s. Tussen 29 september en 3 oktober 2023 verrassen maar liefst 20 bioscopen en andere filmvertoners met hun gevarieerde aanbod. Allemaal samen, allemaal net dat tikkeltje anders. Welkom op dit magische moment. Welkom tijdens Open Cinema.

In Studio Skoop kunt u op maandag 2 en dinsdag 3 oktober 2023 terecht voor een greep uit ons diverse aanbod met een unieke vertoning en 2 exclusieve Avant-Premières.

Uiteraard is de Studio Skoop Experience pas compleet na een bezoek aan het Studio Skoop Café, één van de gezelligste kroegen van Gent. Elke Open Cinema bezoeker krijgt er een gratis Duvel666 van ‘t vat aangeboden.

Tickets voor OPEN CINEMA kosten 9 euro (film + Duvel666 van ‘t vat)
Klik op de titel om online tickets aan te kopen.

PROGRAMMA STUDIO SKOOP

Maandag 2 oktober:
17u00: WIL (Vlaamse najaarstopper)
19u45: JANSSEN & JANSSENS DRAAIEN EEN FILM (unieke vertoning)

Dinsdag 3 oktober:
17u15: BEEST (Avant-Première)
19u45: DOGMAN (Avant-Première)

Met de steun van het VAF en DUVEL MOORTGAT

list
Tim Mielants - Ned./Frans ondertiteld - 110 min.
1942. Wil en Lode zijn twee jonge hulpagenten in een bezet Antwerpen. Ze werken gedwongen mee aan de klopjacht op joden in hun stad. Maar tegelijk steunen ze ook het verzet. Tim Mielants tackelt het fantastische gelijknamige boek van Jeroen Olyslaegers.
Ma. 02/10 17.00


list
Robbe De Hert & Luc Pien - Ned. gesproken - 108 min.
In deze gerestaureerde documentaire uit 1990 worden de pioniers van de Vlaamse cinema tot leven gewekt. Roland Verhavert, André Delvaux, Harry Kümel: wie kent ze nog? En hun films? Een vertoning ter ere van Robbe De Hert met inleiding door producer/regisseur Luc Pien en co-scenarist Rik Stallaerts.
Ma. 02/10 19.45


list
Joost Laperre & Jillis Schriel - Ned. ondertiteld - 73 min.
De tragische held Walter Arfeuille was ooit ‘s werelds sterkste ‘tandacrobaat’. Hij trok trams, treinen en vliegtuigen voort (of hield ze tegen) met zijn tanden. Hij wil zich blijven bewijzen, maar heeft niet meer dezelfde fysiek van voorheen. Een intiem portret van een sterk karakter.
Di. 03/10 17.15


list
Luc Besson - Ned./Frans ondertiteld - 113 min.
In de fantastische nieuwe film van Luc Besson (‘Léon’, ‘The Fifth Element’, ‘Angel-A’) vindt een jonge man die getekend is door het leven zijn redding in zijn liefde voor honden.
Di. 03/10 19.45