Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Rechterkolom ffot 2
3 def opencinema 4kanttag
Rechterkolom
Rechterkolom-2

Vlaamse Filmactie

Het komende najaar staat in het teken van de Vlaamse film. Met ‘Ritueel’, ‘Rebel’, ‘Close’ en ‘De Acht Bergen’ komen er vier langverwachte speelfilms van eigen bodem uit. Om deze golf van Vlaams talent extra kracht bij te zetten hebben producenten, distributeurs, bioscoopuitbaters en het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) de handen in elkaar geslagen en lanceren ze samen de campagne ‘Vlaamse film. Grenzeloze cinema’.

U kunt in de actieperiodes met 2 voor de prijs van 1 naar deze films!
Doe 2 tickets aan het Algemeen tarief in uw mandje en gebruik de promocode ‘GRATIS’.

list
Hans Herbots - Ned./Frans ondertiteld - 120 min.
Kiki is gespecialiseerd in forensisch duiken en het bergen van lijken. Wanneer ze een afgehakte hand opvist uit een Brussels kanaal, wordt ze meegezogen in een kolkende reeks gebeurtenissen.
Van 12 t.e.m. 15 september 1 + 1 gratis!

list
Adil El Arbi & Bilall Fallah - Ned./Frans ondertiteld - 135 min.
Na hun Hollywood avonturen stelden Adil & Bilall dit jaar in Cannes ‘Rebel’ voor. Het is hun eerste Belgische film sinds ‘Patser’ en hun eerste echte drama sinds ‘Black’.
Van 17 t.e.m. 20 oktober 1 + 1 gratis!

list
Lukas Dhont - Ned. ondertiteld - 105 min.
Leo en Remi, 13, zijn vrienden sinds altijd. Tot een ondenkbare gebeurtenis hen uit elkaar drijft. Vol onbegrip zoekt Leo toenadering tot Sophie, Remi’s moeder. Een pracht van een film over vriendschap en verantwoordelijkheid.
Van 14 t.e.m. 17 november 1 + 1 gratis!

list
Felix van Groeningen & Charlotte Vandermeersch - Ned./Frans ondertiteld - 147 min.
De winnaar van de Prijs van de Jury in Cannes is het verhaal van de vriendschap tussen Pietro en Bruno, een jongen uit de stad en één uit de bergen. Een tocht in liefde en eenzaamheid, langs afkomst en bestemming, over vriendschap, leven en dood heen.
Van 19 t.e.m. 22 december 1 + 1 gratis!