Bezoek onze mobiele website

Annie Hall

Woody Allen - USA - 1977 - 93 min.
met Diane Keaton, Woody Allen, Tony Roberts , Paul Simon, …
4 Oscars: Beste Film, Beste Actrice, Beste Regie, Beste Scenario

In het kader van De Zomer in Studio Skoop / PURE CINEMA
- op donderdag 28 juli om 22.30
- op zaterdag 30 juli om 17.15
- op maandag 1 augustus om 20.00
(klik op het gewenste vertoningsuur voor tickets)

Alvy Singer is een van Manhattans briljantste humoristen, maar in de liefde kan hij wel wat hulp gebruiken. Die krijgt hij van zijn beste vriend, die hem introduceert bij nachtclubzangeres Annie Hall. Maar Alvys twijfels verknoeien de relatie en Annie Hall vertrekt naar Los Angeles en naar een nieuwe man. Uit vrees haar voor altijd kwijt te raken, is Alvy bereid alles (zelfs de snelwegen van L.A.) te trotseren om datgene terug te winnen waar het allemaal om draait: echte liefde.

‘Annie Hall’ werd in 2015 door de Writers Guild of America verkozen tot grappigste film aller tijden. De film won in 1977 vier Oscars. Toch is Woody Allen zelf geen fan van zijn film. Hij wilde laten zien wat er in het hoofd van een man omgaat, maar die boodschap is helemaal niet overgekomen, zegt Allen over de prent. “Niemand begreep waar het over ging en de relatie tussen mijzelf en Diane Keaton was het enige waar iedereen om gaf.” Het zal ons worst weten wat Allen ervan vindt. De film blijft 45 jaar na datum nog steeds overeind en weet ons keer op keer te charmeren, mede dankzij een weergaloze Diane Keaton.

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art