Bezoek onze mobiele website

Dagen Zonder Lief

Felix van Groeningen - België - 2006 - 100 min.
met Wine Dierickx, Jeroen Perceval, Pieter Genard, An Miller, Koen De Graeve, ...

In het kader van DE GENTSE FILMFEESTEN
- op maandag 18 juli om 20.00
- op woensdag 20 juli om 14.45
(klik op het gewenste vertoningsuur voor tickets)

De derde film van Felix van Groeningen tijdens de Gentse Filmfeesten. Valt het op dat we niet willen wachten tot december om ‘De Acht Bergen’ te zien? Twee jaar zijn eigenzinnige debuutfilm ‘Steve + Sky’ bracht Felix van Groeningen deze frisse en knappe ensemblefilm uit die de Vlaamse film naar een internationaal niveau tilde.

Vroeger de beste vrienden: 2 meisjes en 4 gasten. De meisjes heetten allebei Kelly, een blonde en een zwarte. Kurt en Frederic waren onafscheidelijk, Patrick deed de zotste dingen en ze zaten altijd samen in het café van Nick, de charmeur van dienst.

Na een paar jaar New York staat zwarte Kelly voor de deur. Het meisje waar iedereen een zwak voor had, is even plots terug als ze vertrokken was. De vrienden van vroeger komen opnieuw bijeen, maar een leuke reünie is dit niet. Feesten worden ruzies, het spontane is nu geforceerd en wat al zoek was, gaat nu onherroepelijk verloren. Als Kurt vrouw en kind in de steek laat, beginnen ze samen aan een louterende trip. Onder de deskundige regie van van Groeningen levert een toen grotendeels onbekende cast een verfrissend en geloofwaardig tijdsportret.

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art