Bezoek onze mobiele website

Fantastic Beasts and Where to Find Them

David Yates - Groot-Brittannië/VS - 2016 - 132 min.
met Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Colin Farrell, Ezra Miller, ...

In de aanloop naar de release van ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ vertonen we de integrale reeks films over Harry Potter & Fantastic Beasts. Want om helemaal in deze magische wereld te duiken, gaat er toch niets boven om alle films in ideale omstandigheden op het grote scherm te zien, in het gezelschap van mede-liefhebbers.

Voor de echte Potterheads verkopen we bovendien voordelige abonnementen aan de kassa, gekoppeld aan een fantastische wedstrijd!

★ Abonnement voor alle 10 de films (60 euro):
verzamel 10 stempels, ga gratis naar de Avant-Première van ‘The Secrets of Dumbledore’ en maak kans op een prachtig pakket met Magical Wizarding World-goodies!
★ Abonnement voor 5 films (35 euro):
verzamel 5 stempels en maak kans op een kleiner maar niet minder fantastisch prijzenpakket!

Bovendien ontvangt iedereen die een abonnement (groot of klein) heeft gekocht bij de Avant-Première van ‘The Secrets of Dumbledore’ gratis een dvd-box met de eerste 2 ‘Fantastic Beasts’- films! (zolang de voorraad strekt)

De winnaars zullen worden getrokken voor de start van de Avant-Première op dinsdag 5 april om 19u45.

Tickets zijn beschikbaar door te klikken op onderstaande vertoningsmomenten.
Abonnementshouders kunnen hun plaatsje ook online reserveren. (De abonnementen zelf zijn enkel te verkrijgen aan de kassa)

Klik hieronder op het gewenste vertoningsuur voor tickets (door terug te keren naar onze site kuarcarchiefu meerdere tickets toevoegen alvorens af te rekenen):

Uit het Skoopkrantje van november 2016 over ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’

Met Fantastic Beasts and Where to Find Them nodigen J.K. Rowling en David Yates ons opnieuw uit in het universum van tovenaars en dreuzels. En de deur staat wijder open dan ooit. De film is geen afleggertje van Harry Potter, maar een aangename en entertainende kennismaking met het levenswerk van Newt Scamander.

Scamander is een ‘magizoologist’, iemand met een ongewone fascinatie voor magische dieren zoals hippogriefen, occamy’s en delfstoffers. Met die beesten moet u zelf maar eens kennismaken: belangrijker is dat Scamander ze in het New York van de late jaren 20 niet helemaal onder controle heeft. Collega-tovenaars als Tina en Graves vrezen dat Scamanders vernielzuchtige vriendjes de hele magische gemeenschap in gevaar brengen, nu de terroristische tovenaar Grindelwald een burgeroorlog tussen dreuzels of ‘no-majs’ (gewone mensen) en tovenaars wil ontketenen. Met zwierige kraanshots die het New York van het interbellum in kaart brengen, nodigt regisseur David Yates je met bijzonder veel overtuiging uit om het tovenaarswereldje te betreden. Hij krijgt daarbij hulp van een mooi productiedesign. (Bron: E.C., De Morgen)

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art