Bezoek onze mobiele website

Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

David Yates - Groot-Brittannië/VS - 2018 - 134 min.
met Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Johnny Depp, Jude Law, ...

In de aanloop naar de release van ‘Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore’ vertonen we de integrale reeks films over Harry Potter & Fantastic Beasts. Want om helemaal in deze magische wereld te duiken, gaat er toch niets boven om alle films in ideale omstandigheden op het grote scherm te zien, in het gezelschap van mede-liefhebbers.

Voor de echte Potterheads verkopen we bovendien voordelige abonnementen aan de kassa, gekoppeld aan een fantastische wedstrijd!

★ Abonnement voor alle 10 de films (60 euro):
verzamel 10 stempels, ga gratis naar de Avant-Première van ‘The Secrets of Dumbledore’ en maak kans op een prachtig pakket met Magical Wizarding World-goodies!
★ Abonnement voor 5 films (35 euro):
verzamel 5 stempels en maak kans op een kleiner maar niet minder fantastisch prijzenpakket!

Bovendien ontvangt iedereen die een abonnement (groot of klein) heeft gekocht bij de Avant-Première van ‘The Secrets of Dumbledore’ gratis een dvd-box met de eerste 2 ‘Fantastic Beasts’- films! (zolang de voorraad strekt)

De winnaars zullen worden getrokken voor de start van de Avant-Première op dinsdag 5 april om 19u45.

Tickets zijn beschikbaar door te klikken op onderstaande vertoningsmomenten.
Abonnementshouders kunnen hun plaatsje ook online reserveren. (De abonnementen zelf zijn enkel te verkrijgen aan de kassa)

Klik hieronder op het gewenste vertoningsuur voor tickets (door terug te keren naar onze site kunt u meerdere tickets toevoegen alvorens af te rekenen):

Uit het Skoopkrantje van november 2018 over ‘Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald’

De tweede van vijf verfilmingen over de tovenaarswereld, geschreven door cultfiguur J.K. Rowling. De verhalen spelen zich af lang voor het bestaan van ’s werelds bekendste tovenaar Harry Potter. Op het einde van de eerste film werd de gevaarlijke Gellert Grindelwald ontmaskerd en gevangen genomen door de MACUSA (Magical Congres of the United States of America).

Zijn gevangenschap zal echter van korte duur zijn. Hij wil zijn bedreigingen waar maken en een wereld creëren waarbij volbloed tovenaars de alleenheerschappij hebben over zowel tovenaars als mensen. Zijn aanhang wordt steeds groter en de jonge Albus Dumbledore (Perkamentus) zal de hulp van onze vriend Newt Scamander opnieuw moeten inroepen. Deze gaat in zijn typische stijl de uitdaging aan, zich niet ten volle bewust van het gevaar dat dit met zich zal meebrengen. De lijnen worden uitgezet en in een wereld in verandering is het vaak onduidelijk wiens loyaliteit waar ligt.

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art