Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Knofje

Rita Horst - Nederland - 2001 - 60 min.
met Sterre Herstel, Yvon Jaspers, Hugo Konings, Kitty Courbois, ...

De herkenbare kleine avonturen van de super snoezige kleuter Knofje zijn uitgegroeid tot echte tv-klassiekers. De korte afleveringen zijn even leuk voor jonge kinderen als voor hun ouders. Een animatie spin-off van de reeks is ook te zien op Ketnet, maar mis het origineel op groot scherm niet!

Knofje is een roodharig meisje van vier-en-een-half. Bij mama thuis beleeft ze kleine, alledaagse avonturen in en rond het huis. Ze speelt verstoppertje of bouwt samen met papa een kasteel. Ze helpt haar moeder om de babykamer klaar te zetten voor haar nieuwe broertje of zusje. En op weg naar huis van de bakker vindt ze een dode vlieg, die ze gaat begraven met haar oma. Elke aflevering bestaat uit een kort verhaaltje, waarbij Knofje op onderzoek uit gaat.

Unieke vertoning op zondag 19/02 om 14u30 i.h.k.v. het JEF Jeugdfilmfestival
Vanaf 3 jaar
Klik hier voor tickets: ‘Knofje’ op 19/02

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art