Bezoek onze mobiele website

Mijn Vader is een Saucisse

Anouk Fortunier - België - 2021 - 83 min.
met Johan Heldenbergh, Hilde de Baerdemaeker, Savannah Vandendriessche, Frank Focketyn, …

In het kader van DE GENTSE FILMFEESTEN
- op zondag 17 juli om 14.45
- op zaterdag 23 juli om 14.45
(klik op het gewenste vertoningsuur voor tickets)

Zoë is beste maatjes met haar vader. Wanneer die besluit om zijn baan als bankier op te geven en acteur te worden, zit het er thuis bovenarms op. Enkel Zoë blijft geloven in haar papa’s droom. Misschien kan hij echt een groot acteur worden, en kan zij hem daarbij helpen, al blijft zijn rol voorlopig beperkt tot het rondlopen in een idioot kostuum.

Deze gevoelige Belgische komedie is een rasechte vader-dochter-buddy film. Regisseur Anouk Fortunier (‘Drôle d’oiseau’) vindt met de hulp van een stel geweldige acteurs (o.a. Johan Heldenbergh en Hilde De Baerdemaeker) precies de juiste toon, vol humor en begrip. Alweer werd in onze Arteveldestad een toptitel voor het jonge publiek gedraaid door Gentse producenten. Aandachtige kijkers zien een hoofdrol weggelegd voor de Gentse binnenstad, met o.a. de zonovergoten Lindelei, waar de ouderlijke woning staat. En herenkapper Rasschaert spreekt nog steeds van die keer dat er een saucisse op een vélo langs de Lammerstraat naar beneden stoof. Een feel good familiefilm in Gent, soms moet dat niet meer zijn…

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 11,00 €
Reductie tarief: 9,00 €
Studio Skoop Junior: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art