Bezoek onze mobiele website

You Were Never Really Here

Lynne Ramsay - USA - 2017 - 95 min.
met Joaquin Phoenix, Alessandro Nivola, John Doman, …
Filmfestival Cannes 2017: Beste Acteur (Joaquin Phoenix), Beste Scenario

In het kader van De Zomer in Studio Skoop / A SECOND CHANCE
- op donderdag 1 september om 17.15
- op vrijdag 2 september om 20.00
- op zondag 4 september om 20.15
- op dinsdag 6 september om 17.15
(klik op het gewenste vertoningsuur voor tickets)

A missing teenage girl. A brutal and tormented enforcer on a rescue mission. Corrupt power and vengeance unleash a storm of violence that may lead to his awakening.

In deze beklemmende thriller van Lynne Ramsay (‘We Need To Talk About Kevin’) is de geest van Travis Bickle (‘Taxi Driver’) nooit veraf. De muziek van Johnny Greenwood (Radiohead) is fenomenaal en met Joaquin Phoenix in de rol van de getraumatiseerde oorlogsveteraan weet je op voorhand dat het smullen wordt.

Joe, oorlogsveteraan en ex-politieagent gaat als een schaduw door het leven. Hij woont bij zijn bejaarde moeder in het huis waar hij zijn traumatische jeugd doorliep. Werkzaam in de ‘private security’ knapt hij voornamelijk vuil werk op. Hij is compromisloos en laat geen sporen na. Eigenschappen die hem een veel gevraagd figuur maken. In dienst van een bevriende privédetective krijgt hij de opdracht de vermiste dochter van een bekende politicus op te sporen. Wanneer hij haar redt uit een bordeel in Manhattan raakt hij verstrikt
in een wereld van corruptie en extreem geweld.

YOU WERE NEVER REALLY HERE werd in Cannes reeds gelauwerd met maar liefst 2 awards; Joaquin Phoenix won de prijs voor beste acteur, Lynne Ramsay die voor het beste scenario. Verder is de internationale pers ronduit lovend.

“Lynne Ramsay makes a stunning return with this stark, psychologically raddled hitman thriller, led by a quietly furious Joaquin Phoenix.” - Variety

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets en abonnementen: klik hier voor alle informatie

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art