Bezoek onze mobiele website
Tickets zijn nu ook eenvoudig online te bestellen door op de juiste dag en speeluur te klikken. Controleer alvorens af te rekenen zeker of u de juiste datum en het juiste uur heeft geselecteerd! - lees meer
Vanaf 30 min. voor vertoningsuur enkel nog tickets aan de kassa

Nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de programmatie in je mailbox

verstuur
Kff2021 poster def-1448x2048
Ffg-og-2

De Filmstones

‘De Filmstones’ is sinds 1986 het jeugdprogramma van Studio Skoop en wordt al jarenlang aangeboden in samenwerking met filmdistributeur JEF (vroeger Jekino). Twee keer per jaar wordt een nieuw programma samengesteld, dat u hieronder en in het ‘De Filmstones-krantje’ (verkrijgbaar @ Studio Skoop) kunt raadplegen.

De films zijn gericht op kinderen van 3 tot 12 jaar en zijn ook uitermate geschikt voor schoolvoorstellingen. Voor leerkrachten interessant om te weten: er zijn bijna altijd pedagogische dossiers beschikbaar voor de films op dit programma.

De films worden bovendien beurtelings opgenomen in ons dagelijks cinemaprogramma, zodat het hele gezin kan meegenieten. Voor meer informatie over elke film en de exacte vertoningsuren kunt u klikken op de filmposter of kunt u terecht op onze pagina ‘overzicht films’.

Bij succes kunnen films ook langer dan aanvankelijk vermeld op het programma blijven.

Programma De Filmstones

list
Tomm Moore & Ross Stewart - Ned. gesproken - 104 min.
Vanaf 25 september
 
vanaf 7 jaar

Prijzen Algemeen tarief: 10,00 €
Reductie tarief: 8,00 €
Filmstones: 8,00 € (iedereen) / Korte film: 7,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art vac