Bezoek onze mobiele website

Beestige Boel

Diverse Regisseurs - België/Duitsland/Letland/Mexico/Ned./Zwitserland - 2023 - 35 min.
Animatiefilm zonder dialogen

In het kader van ons programma ‘Mikro Skoop’: de betere Europese jeugdfilm voor het allerjongste publiek

Vanaf 25 oktober
Zonder dialogen
Vanaf 2 jaar

Speciaal tarief vanwege de geringe lengte van de film: 7 euro/persoon.

Berenwelpjes vermaken zich prima met een bol garen, maar al snel zitten ze helemaal in de knoop en staat alles op zijn kop! Een kleine rups dut gezellig bij zijn kattenvriendjes, tot een bolletje wol hun aandacht trekt. Een jong nijlpaardje zoekt verkoeling in het water, maar zwemmen blijkt toch moeilijker dan gedacht.

Daarbij komen nog een zebra die op haar strepen staat, een tijgertje dat tot leven komt en een mysterieuze kudde Smortlybacks.

Deze splinternieuwe kortfilmcompilatie komt speciaal voor de allerjongste filmkijkers (vanaf 2 jaar) in de zalen tijdens de herfstvakantie. Met selecties in onder andere Berlijn, Annecy en Cinekid weten deze acht kortfilms oud en jong te charmeren terwijl ze één ding gemeen hebben: ze zitten boordevol dierenplezier.

Een grappig programma zonder dialogen waar het hele gezin van kan genieten!

Deze films zijn in de compilatie opgenomen:

* Zebra
Julia Ocker / 2013 / Duitsland / 4 min.
Er was eens een vrolijke zebra. Tot ze op een dag tegen een boom aanliep en haar strepen helemaal in de war zijn. Hoe hard ze ook probeert ze terug te ordenen, hoe gekker hun vormen.

* Stil maar kleine beer
Mara Linina / 2022 / Letland / 5 min.
Terwijl de berenouders weg zijn om bessen en honing te zoeken, blijven de babyberen thuis bij de schapen. De berenwelpjes vermaken zich prima met een bol garen, maar al snel zitten ze helemaal in de knoop en staat alles op zijn kop! Gelukkig helpen de schapen hen om alles weer op een rijtje te krijgen.

* Gekleurde veren
Maribel Suárez / 2021 / Mexico / 3 min.
Witte hennen kakelen in de buurt van hun struik. Wanneer een blauwe hen met haar kuikentje aankomt, zijn ze niet tevreden en weigeren ze hun schuilplaats te delen. Zullen ze eindelijk hun verschil accepteren?

* Katje Katje
Giedre Boots / 2021 / België / 6 min.
Een kleine rups ligt gezellig te dutten met zijn kattenvriendjes. Een speels bolletje wol maakt de rups wakker. Plagend en kietelend wekt het bolletje de droom van de rups om te vliegen.

* Kameleon
Pim Braak / 2022 / Nederland / 2 min.
Een kameleon probeert zich met zijn camouflage te beschermen voor naderend gevaar, maar wordt steeds gedwongen om weg te vluchten en komt zo in steeds gevaarlijker situaties terecht.

* De Smortlybacks zijn terug!
Ted Sieger / 2022 / Zwitserland / 8 min.
Op een tafelberg maken een mahout en zijn merkwaardige kudde Smortlybacks een verrassende en eindeloze reis.

* Hippo Hop
Patxi Exequiel Aguirre / 2016 / Duitsland / 3 min.
Onder de hete zon, zoekt mama nijlpaard verkoeling in de rivier. Haar kleine jong volgt haar, maar ondervindt al snel dat zwemmen toch niet makkelijk is. Gelukkig schieten een aantal visjes te hulp.

* Tijger
Kariem Saleh / 2015 / Duitsland / 4 min.
Een vrolijk tijgertje staat op een etensbordje getekend. Maar als niemand in de buurt is, gaat hij stiekem op zoek naar allerlei lekkers om zijn buikje te vullen.

Trailer

Deel film

Prijzen
Algemeen tarief: 12,00 €
Reductie tarief: 10,00 €
Studio Skoop Junior: 10,00 € (iedereen)
Mikro Skoop: 9,00 € (iedereen) / Korte film: 8,00 € (iedereen)
Cadeautickets: info a.d. kassa

Onze reductieprijzen zijn geldig voor:
Kinderen tot 18 jaar / Studenten met een geldige studentenkaart / Werklozen op vertoon van werklozenkaart / Senioren 60+ / Mindervaliden.
Op maandag (behalve op feestdagen) komt iedereen binnen aan het reductietarief.

europa art